Proeflessen februari 2022

De introductiecursus en de proeflessen T'ai Chi worden gegeven in onze sfeervolle studio in Rotterdam en in Zaal Kokopelli in Dordrecht. Hieronder vind je de data en begintijden. De lessen duren een uur. De kosten zijn normaal 6 euro voor een proefles. 

Kun je echt niet op een van de proeflesdata? Dan kun je de twee weken erop nog meedoen met de eerste (of tweede) les van een cursus bij wijze van proefles. Proeflesperiode voorbij? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte. Kun je niet wachten tot de volgende proeflesperiode? Mail dan even, en neem een kijkje in een reguliere les op afspraak.

Rotterdam
Meld je hier aan  voor een proefles op de Baan 74 in Rotterdam:
Woensdagochtend 14 september om 10:00
Donderdagavond 15 september om 19:00
Vrijdagmiddag 16 september om 14:30
Maandagavond 19 september om 19:00

Dordrecht 
Meld je hier aan  voor een proefles op Kromhout 89 te Dordrecht:
Woensdagochtend 31 augustus om 11:15
Woensdagavond 31 augustus om 18:45

Den Haag
Iin de zevende hemel in Den Haag geven Mirjam Duyser en Mark Stoet Tai Chi Chuan cursussen: https://www.dezevendehemel.org 
Voor meer informatie over lessen in Den Haag mail je naar Mark Stoet: markstoet@hotmail.com

 

Als je je aanmeldt voor Rotterdam of Dordrecht, ontvang je een mail met de nodige informatie. Mocht je toch nog vragen hebben kun je mailen naar:
nz@slowmotions.nl voor informatie over lessen in Rotterdam 
ab@slowmotions.nl voor informatie over lessen in Dordrecht 

We schetsen in een uur het landschap van de Tai Chi, en we oefenen ook samen enkele basisoefeningen waarmee een goede eerste indruk verkregen wordt. Voor ons is T'ai Chi een onuitputtelijke bron die we graag delen. Graag tot ziens op de Baan in Rotterdam of bij Kokopelli Dordrecht!