Tai Chi Workshops

Oefendagen en Workshops

Zaterdag: oefendagen in Delft voor gevorderden

Eens in de maand organiseert Lourens van der Meij een oefendag op zaterdag in de Hugo de Grootschool, Loevesteinplaats 10 (Schimmelpenninckstraat) in Delft. Klik voor de kaart. Je dient minimaal de vorm te beheersen. Programma: 10:00 - 12:00 uur vorm, 13:30 - 15:30 uur vorm, 15:30 - 17:00 uur push hands 
De nieuwe data zijn:  
2021:  16 januari, 13 februari, 13 maart, 17 april, 15 mei, 12 juni.
 

Camp de Poort met Lenzie Williams

Het camp met Lenzie Williams dit najaar is komen te vervallen! In 2021 volgt een nieuw camp van 17 tot en met 22 oktober. Vijf dagen intensief trainen: de vorm, de achterliggende principes en veel push hands: elke keer weer een prachtige verdieping voor de T’ai Chi ontwikkeling. Neem contact op voor meer informatie.
 

ZWAARD leren in één workshop met Kim Kanzelberger! Nieuws: deze workshop is vervallen!

Van 1 t/m 7 mei 2021 organiseren we weer een zwaard-week met Kim Kanzelberger om de hele vorm te leren in één workshop. Mocht je interesse hebben, laat dat weten met een mailtje. Minimaal niveau is drie jaar de handvorm regelmatig hebben geoefend. Je kunt HIER de folder downloaden.
 

Bret Hal Week Workshop ROTTERDAM 2021

(In voorbereiding)  geeft Bret Hall weer een week workshop voor verder gevorderden met naast het vormwerk ook aandacht voor het pushen. En dan met name het mindwerk erachter. Deze workshop is verplaatst naar eind augustus 2021: 4 dagen van 28 tot en met 31 augustus, je kunt ook een deel van de dagen meedoen.

Beginnersweekend in Ossedrecht in MEI 2021

Voor mensen die de beginnerscursus hebben gedaan, maar de T'ai Chi voelt nog onwennig: doe een weekend Ossedrecht! Van vrijdagavond 28 tot zondagmiddag 30  mei 2020 geven An Warlop en Louisa Peeters een unieke workshop waarin het eerste deel van de vorm stap voor stap wordt doorgenomen en aandacht wordt besteed aan de achterliggende principes. KLIK hier voor de folder met alle informatie. Van harte aanbevolen!
 

Camp Cortils: 2 juli - 5 juli 2021 extended version! (meer informatie volgt): 

Het afgelopen camp was weer een heugelijke gebeurtenis, het achtste camp op een rij! Steeds buiten kunnen werken, en dat moest ook wel in deze corona tijden. We waren de eerste groep dat jaar op Cortils, en het was heerlijk om weer samen te kunnen oefenen voor het eerst in de groep. Genoten van heerlijk eten van onze vertrouwde kok Esther Herremans, massage (!) tussendoor en volop verdiepende T'ai Chi. Het recept: aan het begin van de zomer, als de avonden weer licht en warm zijn genieten van T’ai Chi, lekker eten, goede wijn en een werkelijk prachtige plek. Genoegelijk, verdiepend en voor meerderen een welkome break net voor de zomervakantie. Een extra lang weekend op Chateau Cortils, net over de grens in België, tussen Liege en Maastricht. Voor een leuke prijs, een paradijselijk tussendoortje voor de ervaren campganger. Voor de mensen die nog nooit een camp hebben gedaan is het een behapbare opstap naar meer.... Een traditie inmiddels: het negende camp van vrijdag 2 juli tot en met maandag 5 juli 2021, én een nieuw voorprogramma.  Schrijf je in met een mailtje. Je kunt hier de folder downloaden (nog niet actueel) met alle benodigde informatie (update volgt). Hier vind je het overzicht met de kamerprijzen (update volgt) indien je een kamer voor jezelf wilt. De inschrijving is nog niet open.
 

Oefendagen in Antwerpen

Zie de site van onze belgische collega's, oefenzaterdagen met Eddy Hubrechts in Antwerpen op 7 maart en 18 juli in 2020.