Tai Chi Workshops

Oefendagen en Workshops

Zaterdag: oefendagen in Delft voor gevorderden

Eens in de maand organiseert Lourens van der Meij een oefendag op zaterdag in de Hugo de Grootschool, Loevesteinplaats 10 (Schimmelpenninckstraat) in Delft. Klik voor de kaart. Je dient minimaal de vorm te beheersen. Programma: 10:00 - 12:00 uur vorm, 13:30 - 15:30 uur vorm, 15:30 - 17:00 uur push hands 
De nieuwe data zijn:  
2021: 18 september 13 november 11 december
2022: 15 januari 12 februari 12 maart 9 april 14 mei 11 juni  17 september 12 november 10 december

Camp de Poort met Lenzie Williams

Het camp met Lenzie Williams dit najaar is komen te vervallen! In 2021 volgt een nieuw camp van 17 tot en met 22 oktober. Vijf dagen intensief trainen: de vorm, de achterliggende principes en veel push hands: elke keer weer een prachtige verdieping voor de T’ai Chi ontwikkeling. Neem contact op voor meer informatie.
 

ZWAARD leren in één workshop met Kim Kanzelberger! Deze workshop is vervallen, we proberen het opnieuw in 2022!

In 2022 organiseren we  een zwaard-week met Kim Kanzelberger om de hele vorm te leren in één workshop. Mocht je interesse hebben, laat dat weten met een mailtje. Minimaal niveau is drie jaar de handvorm regelmatig hebben geoefend. Je kunt HIER de folder downloaden.
 

Bret Hal Week Workshop ROTTERDAM 2022

(In voorbereiding)  geeft Bret Hall weer een lang weekend workshop voor verder gevorderden met naast het vormwerk ook aandacht voor het pushen. En dan met name het mindwerk erachter. Deze workshop is verplaatst naar eind januari 2022: 4 dagen, je kunt ook een deel van de dagen meedoen.
 

Camp Cortils: 29 juni - 4 juli 2022 extended version! Inschrijven vanaf december

Het afgelopen camp was weer een heugelijke gebeurtenis, het negende camp op een rij! Steeds buiten kunnen werken, en dat moest ook wel in deze corona tijden. We waren de eerste groep dat jaar op Cortils, en het was heerlijk om weer samen te kunnen oefenen voor het eerst in de groep. Genoten van heerlijk eten van onze vertrouwde kok Esther Herremans, massage (!) tussendoor en volop verdiepende T'ai Chi. Het recept: aan het begin van de zomer, als de avonden weer licht en warm zijn genieten van T’ai Chi, lekker eten, goede wijn en een werkelijk prachtige plek. Genoegelijk, verdiepend en voor meerderen een welkome break net voor de zomervakantie. Een extra lang weekend op Chateau Cortils, net over de grens in België, tussen Liege en Maastricht. Voor een leuke prijs, een paradijselijk tussendoortje voor de ervaren campganger. Voor de mensen die nog nooit een camp hebben gedaan is het een behapbare opstap naar meer.... Een traditie inmiddels: het negende camp van vrijdag 2 juli tot en met maandag 5 juli 2021, én een nieuw voorprogramma vanaf 30 juni.  Schrijf je in met een mailtje. Je kunt hier de folder downloaden (update volgt) met alle benodigde informatie. 
 

Oefendagen in Antwerpen

Zie de site van onze belgische collega's, oefenzaterdagen met Eddy Hubrechts in Antwerpen.